Klauzula informacyjna

W związku z odwiedzaniem naszych serwisów internetowych przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i podobne dane nt. aktywności lub urządzeń użytkownika. Jeżeli dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, wówczas będą traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administratora tych danych, cele i podstawy przetwarzania oraz inne informacje wymagane przez RODO znajdziesz w Polityce Prywatności pod tym linkiem.

Jeżeli korzystasz także z innych usług dostępnych za pośrednictwem naszych serwisów, przetwarzamy też Twoje dane osobowe podane przy zakładaniu konta, rejestracji na eventy, zamawianiu prenumeraty, newslettera, alertów oraz usług online (w tym Strefy Premium, raportów, rankingów lub licencji na przedruki).

Administratorów tych danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania oraz inne informacje wymagane przez RODO znajdziesz również w Polityce Prywatności pod tym linkiem. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci szereg gwarancji i praw, a przede wszystkim prawo do sprzeciwu wobec przetwarzania Twoich danych. Prawa te będą przez nas bezwzględnie przestrzegane. Jeżeli więc nie zgadzasz się z naszą oceną niezbędności przetwarzania Twoich danych lub masz inne zastrzeżenia w tym zakresie, koniecznie zgłoś sprzeciw lub prześlij nam swoje zastrzeżenia pod adres odo@ptwp.pl.

Zarząd Publikator Sp. z o.o.

REKLAMA
×

Szukaj w serwisie

Tradycyjne wędliny na wielkanocny stół

  • Autor: Urszula Tatur
  • 05 kwi 2017 14:28
Tradycyjne wędliny na wielkanocny stół
W okresie przedświątecznym marka Hańderek oferuje nową grupę produktów TRADYCYJNYCH, takich jak kiedyś.

Święta Wielkiej Nocy to czas radości, kultywowania zwyczajów i podtrzymywania kulinarnej tradycji. Mimo, że świętujemy różnie w poszczególnych regionach, to w jednym jesteśmy zgodni stół wielkanocny musi uginać się pod ciężarem doskonałych wędlin. Wędlin wyjątkowych, tradycyjnych, pieczołowicie przygotowanych cieszących oko, a przede wszystkim uszczęśliwiających podniebienie.

REKLAMA

Dni świętowania, które przychodzą po wielu dniach „kulinarnych wyrzeczeń” wypełniają nam tradycyjne zwyczaje oraz celebrowanie spotykań z rodziną przy zastawionym stole. Niezależnie od tego czym się zajmujemy na co dzień w czasie Świąt chcemy odpoczywać, napawać się spokojem i móc zaserwować bliskim tradycyjne i pyszne potrawy. Na Wielkanocnym stołach szczególnie tych przygotowanych do porannego posiłku – śniadania - obok barszczu lub żuru nie może zabraknąć jaj - pisanek i TRADYCYJNYCH wyrobów wędliniarskich. Firma ZMP Hańderek właśnie okres przedświąteczny wybrała na premierę nowej grupy produktów premium, które w pod każdym względem są TRADYCYJNE.

Ważne wybory – TRADYCYJNE wędliny
Czas rozpocząć przygotowania do Świąt Wielkanocnych. Na pewno dobrym nawykiem tuż przed zakupami jest sprawdzenie bogatej oferty wędlin i wybranie z niej tych najsmaczniejszych, przygotowanych w tradycyjny sposób tylko z mięsa i przypraw. Wizyta w kilku sklepach mięsnych, degustacja i porównanie cen to zawsze się opłaca, bowiem skutkuje przemyślanym wyborem zestawu wędlin, które zaserwowane zostaną na świątecznym stole. Nową grupą produktów wędliniarskich przygotowanych przez ZPM Hańderek głównie z myślą o zbliżających się świętach są wyroby TRADYCYJNE. W skład nowej grupy wędlin wchodzą: Szynka Tradycyjna, Szynka Tradycyjna z Tłuszczykiem, Kiełbasa Wiejska Tradycyjna oraz Schab Tradycyjny. Wędliny te zgodnie z wytycznymi zostały przygotowane w tradycyjny sposób, bez dodatku konserwantów – nie ma w nich glutaminianu sodu, ani polifosforanów. Wędliny te w swoim składzie posiadają tylko znakomitej jakości mięso i indywidualnie dobrane przyprawy. Zakwalifikowane do klasy premium odznaczają się wysoką mięsnością. Ich najwyższą jakość wyznacza: kruchość, aromat i smak. Przygotowane z najlepszych składników uwędzone w piecu opalanym drewnem olchowo-bukowym na pewno uszczęśliwią biesiadników świętujących Wielkanoc.

Wielkanocny klasyk - żurek z plastrami Kiełbasy Wiejskiej Tradycyjnej
Żurek i barszcz biały, to dwie zupy podawane w nietypowej porze, podczas dość późnego wielkanocnego śniadania. Zupy te przygotowane na wywarze mięsnym lub warzywnym, w zależności od regionu świetnie smakują gdy towarzyszą im plastry wiejskiej kiełbasy. Dodatek umiejętnie przyprawionej Kiełbasy Wiejskiej Tradycyjnej, przygotowanej według klasycznej receptury sprawi, że aromat żuru oczaruje wszystkich domowników. Znakomita polska wieprzowina, jej naturalny smak i odpowiedni zestaw przypraw będą doskonałym dodatkiem do tej tradycyjnej zupy. Atutem kiełbasy z grupy TRADYCYJNE jest kruchość, aromatyczność i wyrazisty smak wiejskiej wędliny.




Rekomendowane dla Ciebie


REKLAMA

OSTATNIO KOMENTOWANE

REKLAMA