Klauzula informacyjna

W związku z odwiedzaniem naszych serwisów internetowych przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i podobne dane nt. aktywności lub urządzeń użytkownika. Jeżeli dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, wówczas będą traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administratora tych danych, cele i podstawy przetwarzania oraz inne informacje wymagane przez RODO znajdziesz w Polityce Prywatności pod tym linkiem.

Jeżeli korzystasz także z innych usług dostępnych za pośrednictwem naszych serwisów, przetwarzamy też Twoje dane osobowe podane przy zakładaniu konta, rejestracji na eventy, zamawianiu prenumeraty, newslettera, alertów oraz usług online (w tym Strefy Premium, raportów, rankingów lub licencji na przedruki).

Administratorów tych danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania oraz inne informacje wymagane przez RODO znajdziesz również w Polityce Prywatności pod tym linkiem. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci szereg gwarancji i praw, a przede wszystkim prawo do sprzeciwu wobec przetwarzania Twoich danych. Prawa te będą przez nas bezwzględnie przestrzegane. Jeżeli więc nie zgadzasz się z naszą oceną niezbędności przetwarzania Twoich danych lub masz inne zastrzeżenia w tym zakresie, koniecznie zgłoś sprzeciw lub prześlij nam swoje zastrzeżenia pod adres odo@ptwp.pl.

Zarząd Publikator Sp. z o.o.

REKLAMA
×

Szukaj w serwisie

Nowy Ambasador marki Crock-Pot w Polsce

  • Autor: ut
  • 28 lip 2019 12:02
Nowy Ambasador marki Crock-Pot w Polsce
Nowy Ambasador marki Crock-Pot w Polsce
Nowy Ambasador marki Crock-Pot w Polsce
Nowy Ambasador marki Crock-Pot w Polsce
Nowy Ambasador marki Crock-Pot w Polsce

Crock-Pot, producent wysokiej jakości wolnowarów, pionier i lider w kategorii urządzeń do wolnego gotowania, rozpoczyna współpracę z Janem Kuroniem – kucharzem znanym z przywiązania do tradycyjnych polskich smaków oraz zamiłowania do sezonowych produktów.

REKLAMA

Jan Kuroń, Ambasador marki Crock-Pot w Polsce, pochodzi z rodziny o bogatych tradycjach kulinarnych. Jak sam mówi – gotuje, odkąd pamięta. Swoje umiejętności doskonalił w prestiżowej szkole kulinarnej Le Cordon Bleu w Londynie. Doświadczenie zdobywał pracując w uznanych restauracjach w Polsce, we Włoszech, Hiszpanii i Portugalii. Jest autorem książki „Sprytna kuchnia, czyli kulinarna ekonomia”. Regularnie występuje w mediach w roli eksperta kulinarnego. Chętnie sięga po polskie produkty, a ich sezonowość traktuje jako niezwykłe dobrodziejstwo. W jego kuchni nie ma miejsca na półśrodki – wierzy w uczciwe przepisy, najlepszej jakości produkty i esencję smaku doprawioną sercem kucharza.

„Wybór był oczywisty. Postanowiłem podjąć współpracę z marką Crock-Pot, ponieważ jest ona pionierem i liderem wśród producentów wolnowarów. A ja, jako kucharz, nie wyobrażam sobie pracy z produktami i urządzeniami, których jakość jest dyskusyjna. To kwestia zaufania, na które pracowały pokolenia. Jednak głównym powodem była sama idea slow cookingu. To filozofia gotowania, która jest mi niezmierne bliska, a której grupa miłośników w Polsce z każdym dniem się zwiększa. Marka Crock-Pot na całym świecie jest synonimem wolnowaru. Wybór zatem mógł być tylko jeden.” – komentuje Jan Kuroń, Ambasador marki Crock-Pot

W trakcie współpracy z marką Crock-Pot Jan Kuroń będzie szerzył ideę slow cookingu – współczesnego kulinarnego trendu, który opiera się na wolnym gotowaniu w temperaturze nieprzekraczającej 100 stopni Celsjusza. Slow cooking to także synonim zdrowego, smacznego i oszczędnego gotowania – wolnowary Crock-Pot są zatem stworzone dla osób, które pragną jeść zdrowo i bez zbędnego pośpiechu. Dzięki wykorzystywanej temperaturze, potrawy przygotowywane w wolnowarach są bardzo aromatyczne, soczyste i zachowują więcej wartości odżywczych niż przy tradycyjnej obróbce termicznej, a intuicyjna obsługa sprawia, że gotowanie w nich jest niezwykle proste. Potrawa przygotowywana w wolnowarze przygotowuje się sama, bez nadzoru. Zaoszczędzone godziny gotowania możemy poświęcić na czas dla rodziny, spotkania z przyjaciółmi czy rozwijanie swojego hobby.

„Ta metoda gotowania świetnie sprawdza w przypadku, gdy dbamy o zdrowy tryb życia i prawidłowe odżywianie. Jest też pomocna w przygotowywaniu potraw wymagających długiego i mozolnego duszenia. Łączenie produktów w wolnowarach Crock-Pot jest też niezwykle proste. Wystarczy umieścić wszystkie składniki w misie urządzenia, nastawić program i… to tyle. W trakcie użytkowania wolnowaru szybko i intuicyjnie zaobserwujemy, że niektóre produkty zachowują się trochę inaczej od pozostałych. Warzywa np. gotują się wolniej niż mięso, dlatego warto umieścić je na dnie naczynia, a na nie położyć mięso.” – dodaje Jan Kuroń, Ambasador marki Crock-Pot




Rekomendowane dla Ciebie


REKLAMA

OSTATNIO KOMENTOWANE

REKLAMA