Klauzula informacyjna

W związku z odwiedzaniem naszych serwisów internetowych przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i podobne dane nt. aktywności lub urządzeń użytkownika. Jeżeli dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, wówczas będą traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administratora tych danych, cele i podstawy przetwarzania oraz inne informacje wymagane przez RODO znajdziesz w Polityce Prywatności pod tym linkiem.

Jeżeli korzystasz także z innych usług dostępnych za pośrednictwem naszych serwisów, przetwarzamy też Twoje dane osobowe podane przy zakładaniu konta, rejestracji na eventy, zamawianiu prenumeraty, newslettera, alertów oraz usług online (w tym Strefy Premium, raportów, rankingów lub licencji na przedruki).

Administratorów tych danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania oraz inne informacje wymagane przez RODO znajdziesz również w Polityce Prywatności pod tym linkiem. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci szereg gwarancji i praw, a przede wszystkim prawo do sprzeciwu wobec przetwarzania Twoich danych. Prawa te będą przez nas bezwzględnie przestrzegane. Jeżeli więc nie zgadzasz się z naszą oceną niezbędności przetwarzania Twoich danych lub masz inne zastrzeżenia w tym zakresie, koniecznie zgłoś sprzeciw lub prześlij nam swoje zastrzeżenia pod adres odo@ptwp.pl.

Zarząd Publikator Sp. z o.o.

REKLAMA
×

Szukaj w serwisie

Kapary w zalewie octowej. Do czego pasują?

  • Autor: Urszula Tatur
  • 18 paź 2017 21:02
Kapary w zalewie octowej. Do czego pasują?
Kapary
Kapary w zalewie octowej. Do czego pasują?
Kapary w zalewie octowej. Do czego pasują?

Oto tylko kilka propozycji, z czym podawać można doskonałe i aromatyczne Kapary w zalewie octowej OLE!. Ich cierpki smak dodaje charakteru i wyrazu wielu popularnym daniom. Pozwól sobie na odrobinę kaparowych inspiracji i wkrocz do świata śródziemnomorskich smaków!

REKLAMA

Jajka
Jajko na twardo przekrojone na pół i ozdobione odrobioną majonezu i kilkoma kaparami zmienia się
z codziennego produktu w wyszukaną przystawkę o interesującym smaku. Jajka z kaparami świetnie sprawdzą się zarówno jako posiłek śniadaniowy jak i element obiadu oraz kolacji, zwłaszcza jeśli chcesz ugościć przyjaciół niecodziennym poczęstunkiem! Połączenie jajek i kaparów sprawdza się równie dobrze w wielu sałatkach, zwłaszcza z sosami na bazie majonezu lub jogurtu.

Tuńczyk
Tuńczyk – to dla wielu pierwsze skojarzenie z kaparami, gdyż wzrasta świadomość tego, że świetnie podkreślają one smak szlachetnego mięsa tej ryby. Stek z tuńczyka w towarzystwie wybornych kaparów to podwójna porcja luksusu na talerzu, a także… samo zdrowie! Warto spróbować kaparów również z innymi rybami morskimi, takimi jak łosoś czy dorsz. Dla koneserów śródziemnomorskich smaków tuńczyk z kaparami zawsze pozostanie jednak numerem jeden.

Tatar
Nikt chyba nie oprze się połączeniu kuchni polskiej i śródziemnomorskiej, zwłaszcza w przypadku tak charakterystycznego dania, jakim niewątpliwie jest tatar. Harmonia, z jaką współgrają ze sobą delikatny smak tatara i intensywny aromat kaparów to niezbity dowód na to, że kulinarne eksperymenty to czysta korzyść dla obu stron! Tatar z kaparami oczaruje zarówno miłośnika tradycyjnej kuchni polskiej jak i rodowitego Włocha czy Hiszpana – oraz zachęci do dalszego odkrywania nieznanych dotąd smaków.

Kapary w zalewie octowej OLE!
Pojemność: 212 ml
Cena: ok 7 zł




Rekomendowane dla Ciebie


REKLAMA

OSTATNIO KOMENTOWANE

REKLAMA