Klauzula informacyjna

W związku z odwiedzaniem naszych serwisów internetowych przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i podobne dane nt. aktywności lub urządzeń użytkownika. Jeżeli dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, wówczas będą traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administratora tych danych, cele i podstawy przetwarzania oraz inne informacje wymagane przez RODO znajdziesz w Polityce Prywatności pod tym linkiem.

Jeżeli korzystasz także z innych usług dostępnych za pośrednictwem naszych serwisów, przetwarzamy też Twoje dane osobowe podane przy zakładaniu konta, rejestracji na eventy, zamawianiu prenumeraty, newslettera, alertów oraz usług online (w tym Strefy Premium, raportów, rankingów lub licencji na przedruki).

Administratorów tych danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania oraz inne informacje wymagane przez RODO znajdziesz również w Polityce Prywatności pod tym linkiem. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci szereg gwarancji i praw, a przede wszystkim prawo do sprzeciwu wobec przetwarzania Twoich danych. Prawa te będą przez nas bezwzględnie przestrzegane. Jeżeli więc nie zgadzasz się z naszą oceną niezbędności przetwarzania Twoich danych lub masz inne zastrzeżenia w tym zakresie, koniecznie zgłoś sprzeciw lub prześlij nam swoje zastrzeżenia pod adres odo@ptwp.pl.

Zarząd Publikator Sp. z o.o.

REKLAMA
×

Szukaj w serwisie

Pyszna kawa: deser bananowo-karmelowy

  • Autor: Urszula Tatur
  • 21 cze 2016 08:00
Pyszna kawa: deser bananowo-karmelowy
Fot. Nespresso.
Pyszna kawa: deser bananowo-karmelowy

Szukacie pomysłu na pyszny deser. Z powodzeniem przygotujecie go za pomocą ekspresu do kawy.

REKLAMA

Deser bananowo-karmelowy

Składniki:
• 1 kapsułka kawy Envivo Lungo
• 120 ml mleka
• śmietanka
• 10 ml syropu karmelowego
• cukier trzcinowy
• 1 mały banan

Przygotowanie:
• Przygotuj kawę Envivo Lungo w postaci lungo (110 ml) w kubku. Dodaj 20 ml śmietanki. W spieniaczu do mleka spień 120 ml mleka razem z 10 ml karmelowego syropu i dodaj mleczną piankę do kubka. Posyp cukrem trzcinowy wierzch napoju, a następnie ułóż na nim pokrojonego w cienkie plastry banana, wcześniej podpieczonego w piekarniku.

 




Rekomendowane dla Ciebie


REKLAMA

OSTATNIO KOMENTOWANE

REKLAMA