REKLAMA
×

Szukaj w serwisie

Klasyka na polskich stołach

  • Autor: Urszula Tatur
  • 19 lip 2016 08:00
Klasyka na polskich stołach
Fot. OSM Piątnica.
Klasyka na polskich stołach

Sos chrzanowy – klasyka na polskich stołach, serwowany do dań na ciepło i na zimno. W sezonie letnim często gości w ogrodzie tuż obok grillowych przekąsek. Zapraszam do zapoznania się z bardzo prostym przepisem na aksamitny sos chrzanowy, który podkreśli smak każdej potrawy.

REKLAMA

Sos chrzanowy
Przepis poleca Robert Muzyczka, Szef Kuchni Dworu Korona Karkonoszy

Składniki:
- śmietana 12% „Piątnica” 100g
- majonez 3 łyżki
- chrzan tarty 3-4 łyżki
- sól, cukier do smaku

Wykonanie:
Wszystkie składniki dokładnie wymieszać.
Smacznego!

 




Rekomendowane dla Ciebie


REKLAMA

OSTATNIO KOMENTOWANE

Newsletter

Najciekawsze artykuły z naszego serwisu codziennie w Twojej skrzynce
REKLAMA